OM OSS

En rehabbutik för dig i Arvika, Karlstad, Vålberg & Årjäng med omnejd

Välkommen till min hemsida! Jag heter Helen och min slogan för min hjälpsamma rehabbutik här i Arvika är inget annat än ”Arvikas hjälpsammaste butik” och med detta så kan jag lova dig som bl.a. befinner dig i Arvika, Karlstad, Årjäng och Vålberg med omnejd 100-procentig service för att du ska kunna få den hjälp som just du behöver.

Idén föddes i början av 2017 då omständigheter gjorde det möjligt för mig att öppna Hjälpsamt i Arvika och fullfölja en dröm.

Efter att ha varit butikschef för en liknande butik i drygt 5 år så har jag samlat på mig både kunskap och erfarenhet av de varor jag har att erbjuda. Jag har noga valt ut ett varierande sortiment av de bästa produkterna till de bästa priserna.

Om Du som kund inte kan hitta det Du söker i butiken, kan jag utan extra kostnad göra en specialbeställning för just Dig. Om Du sen inte har möjlighet att hämta varan går det att få den levererad hem gratis. (gäller inom Arvika)

Detta är butikens huvudentré

Butiken hittar Du på Styckåsgatan 28 i Arvika. Det finns parkeringar på gatan utanför.